Vårlig sallad med lax och parmesankräm

Vårlig sallad med lax och parmesankräm

Servera en härligt vårlig sallad med pepparstekt laxfilé och en sås med creme fraish och parmesan.

Ingredienser, 4 port

  • 4 laxfiléer
  • Grönsallad, valfri sort
  • 10 cm purjolök i tunna skivor
  • 10 rädisor
  • 10 cocktailtomater
  • 1 avokado
  • 2 dl creme fraish
  • 50 g parmesan

Gör så här

  1. Riv parmesanen fint och blanda med creme fraishen. Smaksätt med salt, peppar, lite citronsaft och socker.
  2. Skär laxen i munsstora bitar och stek den i olja tills den blir lite knaprig och genomstekt.
  3. Skölj, rensa och dela alla grönsaker i lagom stora bitar.
  4. Blanda samman alla grönsaker och toppa med den stekta laxen.

Servera salladen med parmesankrämen

Keto-inspirations butik